Wieteke Snijder, relatiecoaching, scheiden, vragen, liefde, relatie, vakantie, feestdagen, nieuwe liefde

Willen jullie echt scheiden? Of zijn jullie de situatie gewoon beu?

Na de zomervakantie en na de feestdagen melden zich traditioneel de meeste koppels bij advocaten, mediators en coaches. Ze willen scheiden. Of ‘uit elkaar’. Die momenten zijn niet random. Koppels gaven hun relatie (onbewust) een laatste kans door samen of vakantie te gaan of de feestdagen door te brengen. Maar juist die momenten kunnen relaties onder druk zetten. 24/7 samen zijn legt spanningen bloot. Toch is de vraag of uit elkaar gaan echt is wat ze diep van binnen verlangen. Misschien willen ze vaak wel samen verder, maar hebben ze geen idee hoe. Dan lijkt scheiden de enige manier om te ontsnappen aan de vervelende situatie waarin ze zich bevinden. Diep in hun hart zouden ze liever weer blij en gelukkig zijn met elkaar, zin hebben in elkaar. 

Scheiden kan altijd nog

Voor je de handdoek in de ring gooit, is het belangrijk om de dieperliggende oorzaken van de situatie te begrijpen. Met de juiste vragen kunnen jullie de kern van het probleem identificeren. Is het de dagelijkse stress die jullie relatie heeft aangetast? Zijn er onopgeloste conflicten die onder de oppervlakte broeien? Of is er simpelweg behoefte aan betere communicatie? 

Relatiecoaching In een veilige setting helpt om te begrijpen waar het misging en biedt praktische tools om aan herstel te werken. Het doel is niet alleen om samen te blijven, maar om samen een gezondere en gelukkigere relatie op te bouwen.

De kans voor de liefde van je leven

Dus, voordat je definitieve beslissingen neemt na de vakantie, overweeg relatiecoaching als een weg naar verheldering en herstel. Ik sta klaar om jullie te helpen. Stuur een DM of neem via de contactpagina van mijn website contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek en maak van jullie liefde de liefde van jullie leven!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *