Skip to content

Levensloopcoach

Bezielend coach, levensloopcoach, relatiecoach

Levensloopcoach, bij levensvragen

Je moet tegenwoordig van alle markten thuis zijn, alles zakelijk en privé op rolletjes hebben lopen, een trouwe partner, aanwezige ouder, loyale medewerker of succesvolle eigen baas zijn én dat alles met een interessant sociaal leven, voldoende geld en een blij gezicht. 

Er komt kortom nogal wat op je af in de ratrace van het leven. En zie je dan maar eens mentaal, fysiek en zakelijk in balans te zijn en te blijven. Dan kan het zijn dat je (herhaaldelijk) tegen de grenzen oploopt van wat je kunt hebben; je emmer met prikkels is vol, emotioneel is je voorraad uitgeput en voor je het weet begint het zorgvuldig opgebouwde systeem te rammelen. 

Je hebt al die tijd zó je best gedaan, de ballen in de lucht gehouden en alle zeilen bijgezet, maar nu is het op. Je voelt je leeg, moe, ontevreden. Je doet knorrig of snibbig tegen je naasten, je maakt je zorgen over financiën/relatie/kinderen/huishouden/gezondheid en wat de zin is van jouw leven als het zo doorgaat. 

Geloof me als ik zeg dat ik begrijp wat je bedoelt! Met life coaching help ik je weer grip te krijgen. Door je zelfkennis te vergroten. Zodat je je bewust wordt van je gevoelens en emoties, ontdek je jouw behoeften en verlangens en kun je passende keuzes maken. Je voert (weer) de regie over jouw leven. Je (her)vindt de balans tussen draagkracht en draaglast die bij jou en jouw situatie past. Niet alleen voor nu, maar ook op de lange termijn. Zodat je richting geeft aan jouw eigen leerproces, creatieproces, helingsproces of bewustwordingsproces. Jouw vitaliteit groeit en je ervaart je meer rust, vrijheid en levensgeluk.

Wieteke als coach

 • Loop je steeds tegen hetzelfde probleem aan en lig je er wakker van?
 • Denk je vaak ‘is dit nou alles in het leven?’ Zit er meer in je, maar komt het er niet uit?
 • Wil je andere keuzes maken die jou gelukkiger maken, maar twijfel je welke?
 • Ben je overal enthousiast voor, maar word je doodmoe van de onrust in je leven?
 • Heb je nooit tijd voor jezelf, maar altijd tijd voor anderen?
 • Verlang je naar rust, maar blijft jouw systeem maar ‘pushen’?
 • Wil je meer focus op wat voor jou belangrijk is, maar mislukt het steeds?
 • Klap je dicht tijdens gesprekken en weet je pas naderhand wat je had willen zeggen?
 • Heb je moeite met aanvaarden van een situatie waar je niets aan kunt doen?
 • Heb je steeds strijd, maar wil je eigenlijk verbinding met jezelf en de ander?
 • Wil je leren je emoties te hanteren, zodat ze je niet overspoelen?
Laat mij je helpen om te ontdekken welke belemmeringen er zijn, waar de kramp zit, waar je jezelf en je levensproces blokkeert en wat je nodig hebt om meer levensgeluk, vitaliteit, rust en vrijheid te ervaren.

Niet iedereen vindt het makkelijk om contact op te nemen. In mijn praktijk vind ik het belangrijk dat je je welkom voelt. Daarom mag je mij gewoon mailen of bellen. Plan zelf jouw gratis telefonische coachsessie van 30 minuten in mijn agenda op deze website. Op die manier ben jij verzekerd van een gesprek in alle rust. 

Geen afspraak maken, maar wel meer informatie of een (coach)vraag? Stuur mij een berichtje via het contactformulier op de contactpagina.

Ik heb vaker een coachings- /begeleidingstraject gedaan en wat ik heel erg fijn vond, was dat we voldoende tijd hadden. Ik voelde me totaal niet gehaast. Daarnaast had ik een lastige en complexe vraag en ik vind het heel fijn en knap dat het je steeds lukte om weer een nieuwe ingang te vinden. Ik heb eerder gehad dat ik te horen kreeg ‘het is te complex, ik kan je niet helpen’, maar jij haalde gewoon even adem en zei: even kijken, wat zouden we nu kunnen doen? Ik voelde me gehoord en gezien en ik heb een goed aanknopingspunt om mee verder te gaan. Dank je wel!
Kim - leerkracht primair onderwijs

Coaching met diepgang

Bezielend coachen is coaching met diepgang. Alles is erop gericht om jouw vitaliteit te bevorderen. 

Mijn basis in het bezielend coachen bestaat empathie, liefde en compassie, levenservaring, mensenkennis, mildheid en vertrouwen. In de coaching ben je veilig, kun je vanuit rust en vertrouwen werken aan jouw actuele levensvraag. Tijdens elke sessies staat jouw coachvraag centraal, elke sessie onderzoeken we wat jou helpt om dichter bij jouw vitaliteit te komen. 

Tijdens de sessies luister ik, kijk ik, hou ik je een spiegel voor, afhankelijk van jouw behoeften. Met jouw toestemming, dus alleen jij het goed vindt, daag ik je uit en provoceer ik je, speel ik advocaat van de duivel. Ik geef geen oplossingen of antwoorden, want jouw oplossingen en antwoorden zitten in jou. 

Het effect van de coaching is dat je zonder mij verder kunt, doordat jij zelf ontdekt hoe je leert, jezelf aanstuurt, jezelf accepteert en jouw oplossingen vindt voor de puzzels in jouw leven. Je (her)vindt jouw kracht om de hobbel te nemen die het leven jou nu aanbiedt. 

Wieteke Snijder

“Mijn coaching vergroot jouw zelflerend, zelfsturend, zelfaccepterend en zelfoplossend vermogen.”