intimiteit, seksualiteit, relatie, koppel, stel, coaching, relatiecoaching, bezielend relatiecoach, Wieteke Snijder, knuffel, kussen, seks, partners, emotionele veiligheid, openheid, verbinding.

Bruist de intimiteit en seksualiteit in je relatie?

Bruist en vlamt het tussen jullie, of zitten intimiteit en seksualiteit in de ijskast te wachten op betere tijden? Ontdek hoe bezielende relatiecoaching jullie liefdesvuur kan opstoken.

We weten het allemaal. het vuur in je relatie houden is essentieel voor een goed liefdesleven. En intimiteit en seksualiteit zijn hiervoor de brandstof. En toch: als liefdespartners maken we gemiddeld maar zeven minuten per dag vrij voor elkaar voor ongestoord contact. Zeven minuten! Dat is alles. Niet zo gek dus dat het met de intimiteit en seksualiteit bij stellen met een druk leven bedroevend gesteld is.

Intimiteit

Bij intimiteit denk je aan knuffelen en kussen. Dat kan een knuffel zijn als begroeting, een spontane korte schoudermassage, een kus in het voorbijgaan, maar ook een omhelzing als je partner het even zwaar heeft. Heel belangrijk! Maar intimiteit gaat veel verder dan fysieke nabijheid. Het gaat erom dat het je werkelijk interesseert wat de ander bezighoudt. Ook emotioneel. Door open te zijn, elkaar te vertrouwen en elkaars behoeften en verlangens te kennen en begrijpen. Zodat je elkaar kunt bemoedigen bij tegenslag, mee kunt vieren bij successen en overwinningen en kunt troosten bij verdriet.

Seksualiteit

‘Doen’ jullie het nog wel eens? Seksualiteit in je relatie is een natuurlijk verlengstuk van intimiteit en verbondenheid. Het gaat niet alleen om de fysieke handelingen, de daad, maar ook om het delen van verlangens, het begrijpen van elkaars voorkeuren en het samen ontdekken van nieuwe dimensies van plezier. Het brengt je seksualiteit naar een hoger plan als je leert samen openlijk over seksualiteit te praten. Op die manier kun je moeilijkheden overwinnen die jullie intieme band in de weg staan.

Verdieping en groei

Bruist het tussen jullie van hartstocht? Niet? Je bent niet de enige bij wie het vuurtje in het drukke leven een waakvlam is geworden. Maar weet je? Het kan zo veel leuker, vrijer, liefdevoller! Als jullie intimiteit in de ijskast staat te wachten op betere tijden, krab je dan gauw achter je oren. Dat is nergens voor nodig en doet meer kwaad dan goed in je liefdesleven.

Ga praten

Gun jullie zelf in je relatie inspiratie en durf om het erover te hebben met elkaar. Hoe zitten we in de relatie? Hoe ervaren we onze intimiteit en seksualiteit? Waar is er sprake van onuitgesproken verwachtingen en verlangens? Hoe realistisch zijn die? Wat schort eraan, gaat het over kwaliteit, aanwezigheid, kwantiteit?

Hartstochtelijke verbinding

Juist de band die je samen opbouwt, de verbinding tussen jullie als twee individuen is zo belangrijk om je volledig veilig en vrij te voelen bij elkaar. Waarom twijfel je nog? Overwin samen de uitdagingen die jullie relatie verwijderd houden van de toprelatie die het kan zijn. Ga samen met mij op weg naar een optimaal liefdevolle en vervullende relatie.

Bezielend relatiecoach

Als bezielend relatiecoach richt ik mij op het inspireren en begeleiden van koppels naar diepere verbindingen en betekenisvolle relaties. In mijn coaching ben je veilig om je uit te spreken en word je uitgedaagd om je partner beter te leren kennen en begrijpen. Behalve dat je nader tot elkaar komt, help ik jullie ook duurzaam met praktische tools en technieken om jullie communicatie, intimiteit en begrip te vergroten. Zo versterkt jullie emotionele en fysieke band.

Meer weten en kennismaken?

Wil je meer weten over hoe bezielende relatiecoaching jullie kan helpen om jullie liefdesvuurtje op te stoken en jullie intimiteit, seksualiteit en verbinding weer te laten opbloeien? Neem snel contact op voor een oriënterend gesprek.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *