synchroniciteit, gelijktijdigheid, flow, wietekesnijder

Synchroniciteit

Synchroniciteit. Door Carl Jung zo mooi beschreven als gelijktijdigheid; het samenvallen van twee of meer gebeurtenissen die voor de betrokkene zinvol verband houden. Je herkent het als je ervan weet. Of, zoals Johan Cruijff het zo treffend zei: ‘je ziet het pas als je het doorhebt’. En nu ik erop let, blijkt het vaker voor te komen! 

Verlangen

Synchroniciteit ervaar ik op dit moment doordat stukjes van mijn verlangen, mijn plan, vorm krijgen. Vorig jaar februari heb ik bij de KvK mijn eigen onderneming opgericht voor coaching en tekstschrijven. Mijn wens en verlangen om in deze twee werkvelden betekenis te hebben voor mijn medemens heb ik de kosmos in gestuurd. Het verbeelden, zoals Marinus Knoope het noemt was begonnen. En daar begon voor mij de flow! 

Missie

Ik krijg een zetje de goede richting door hulp met definiëren van mijn missie, visie en merkwaarden door mijn gewaardeerde collega’s Susan LagemaatKarin van Duinen en Nico Jonker. Er is een website gekomen voor mijn coachpraktijk. En nu komen de opdrachten al binnengedruppeld.

Het maakt me dankbaar en blij synchroniciteit te mogen ervaren en het geeft me energie en doorzettingsvermogen voor als het tegen lijkt te zitten 🧡

Wieteke

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.