Skip to content

Bezielend coachen

Bezielend coach, levensloopcoach, relatiecoach

Forest

Coachen kan op heel veel verschillende manieren. Als professioneel coach is het belangrijk precies die methode toe te passen, die op dat moment gewenst is. Wat betreft coaching moet je dus flexibel zijn. Ik kan echter als levensloopcoach en als relatiecoach stellen dat ik van het bezielend coachen ben.

Inderdaad, met bezieling coachen

Bezielend coachen? Inderdaad, dat is met bezieling coachen. Het staat voor ontwikkeling, transformeren en voor het vinden van antwoorden. Het staat voor vitaliteit en bezielend coachen is iets waarmee belemmeringen weggenomen kunnen worden. Zelf ben ik voorstander van bezielend coachen, een wijze van coaching die bewezen voor betere resultaten zorgt en effectiever werken mogelijk maakt.

Bezielend coachen maakt het werk als coach mooier en effectiever

Als we spreken over bezielend coachen, dan gaat het om coachen vanuit je hoofd en je hart en zeker ook vanuit je eigen creatie bron. Je coacht dan vanuit het volledig mens zijn en steeds in volle verbinding met jezelf. Bezield coachen maakt het werk als coach mooier, terwijl het ook een veel effectievere manier van coachen is. Bezield coachen staat voor intuïtief coachen en daardoor kun je als coach sneller bij de kern komen en ga je meer de diepte in. Het geldt als de fundamentele wijze van coachen die toch erg toegankelijk is.

hert
Forestherfst

Bezielend coachen als relatiecoach

Zoals gezegd beschouw ik coaching als maatwerk. Relatiecoaching in Ede vraagt per geval soms een andere manier van coachen. Datzelfde geldt voor levensloopcoaching, als mensen in verschillende fases van hun leven baat kunnen hebben bij een andere manier van begeleiding en coaching. Ik pas bezielend coachen in elk geval toe als ik werk als relatiecoach. Tijdens deze coaching probeer ik mensen te ondersteunen bij het nieuw leven inblazen van een relatie. Ik probeer mensen te helpen om weer verbinding te vinden, en dat op praktische wijze, Ja, dergelijke coaching betekent soms ook de strijd aan gaan. En strijd en de wil om er iets van te maken zijn belangrijke ingrediënten wil je goed kunnen coachen.

Maatwerk met bezielend cachen als basis en uitgangspunt

Bezielend coachen gebruik ik zeker ook als levensloopcoach. Ook dan wil ik maatwerk bieden, maar vormt bezielend coachen wel mijn eigen basis van de wijze waarop ik mensen wil helpen. Het is de manier van coachen waarbij ik mezelf prettig voel en waarmee ik verwacht de beste resultaten te behalen. Of anders: waarmee mijn cliënten de beste resultaten kunnen halen. Want dat is waar mijn werk in feite om gaat