Skip to content

Afspraak maken

Bezielend coach, levensloopcoach, relatiecoach

Een nieuw leven

Ben je benieuwd of coaching iets voor je is en wat het voor je kan doen? Je bent welkom! Bel of mail voor een gratis telefonische kennismaking of boek het direct in voor jezelf.

Op deze pagina kun je zelf een afspraak inboeken. 

De tarieven zijn exclusief btw.

Een individuele coachsessie duurt een uur of anderhalf uur, afhankelijk van jouw voorkeur. Mijn ervaring is de meeste mensen genoeg hebben aan 5 tot 8 coachsessies. Dit is natuurlijk per persoon verschillend en afhankelijk van het traject en tempo.

Elk traject start met een intake, zodat je kunt kennismaken met mij en mijn werkwijze. Als er een klik is en een wederzijds vertrouwen maken we een inschatting van welk traject bij je past.

Wieteke snijder

Gun jezelf een inkijkje in jouw leven. Kies voor meer vitaliteit, levenslust, liefde, enthousiasme, mildheid en begrip.

Gratis coachsessie – telefonisch, 30 minuten

0,-

Heb je behoefte aan meer helderheid en richting in je leven en wil je weten wat coaching voor jou hierin kan betekenen? Wil je kennismaken of heb je een prangende overzichtelijke vraag die in een half uur opgehelderd kan worden? Jouw gratis oriëntatiegesprek kun je hier reserveren!

Inspiratiesessie – eenmalig 90 minuten

120,-ex. btw

Wil je nu eindelijk eens diep in dat ene vraagstuk duiken dat je al geruime tijd bezighoudt? Tijdens de sessie van 1,5 uur kun je alle laagjes afpellen en met een hernieuwd inzicht of besluit de volgende stap zetten. Gun jezelf dit ontwikkelingcadeau en reserveer jouw sessie.

Coachsessie één op één – 60 minuten

90,-ex. btw

Tijdens deze sessie is er een uur lang exclusieve aandacht voor jou. Na dit uur heb je meer inzicht en concrete plannen voor je volgende stap. Boek jouw sessie hier.

Coachsessie één op één – 90 minuten

120,-ex. btw

Tijdens deze extra intensieve en uitgebreide sessie is er anderhalf uur lang exclusieve aandacht voor jouw coachvraag. Je kunt echt de diepte in en hebt na afloop helderder inzicht. Boek jouw sessie hier.

Relatiecoaching (2 personen) – 60 minuten

125,-ex. btw

In deze sessie, die je samen volgt met je levenspartner, ouder of kind, heb je ruimte om je uit te spreken en connectie te maken met je eigen gevoel en behoeften. Ook ga je uitreiken naar de ander en diens behoeften.

Relatiecoaching (2 personen) – 90 minuten

165,-ex. btw

Tijdens deze uitgebreide sessie zet je samen de relatie centraal. Je hebt de ruimte om je te verbinden met je gevoel en behoeften en deze te uiten naar je liefdespartner, ouder of kind. Na afloop van de sessie heb je meer helderheid over het systeem waarin je samen in de relatie zit en heb je handvatten om de verbinding te herstellen of verdiepen.

Vergoedingen

Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot vergoeding. 

Check de voorwaarden van je cao wat betreft vergoedingen voor coachtrajecten. Steeds meer werkgevers scheppen voorwaarden voor persoonlijke ontwikkeling en vitaliteitsplan door coachbudget op te nemen in de cao. Neem contact op met je HR-manager of leidinggevende en ontdek of je in aanmerking komt voor een budget dat je aan coaching mag besteden.

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering of UWV-uitkering? Informeer naar de mogelijkheden tot vergoeding.

Ondernemer of zelfstandige? Dan kun je de kosten voor coaching fiscaal opvoeren als bedrijfskosten.

Wieteke Snijder

"Mijn hart volgen; het heeft me al ver gebracht."

Wieteke is voor mij een heel doortastende coach. Zij weet precies de vinger op de goede plek te leggen. Door haar vraagstelling, maar nog meer door het doorvragen wat Wieteke doet kom ik tot de kern van waar het over gaat. Wieteke geeft me inzicht en ik sta weer in mijn kracht na de sessie. Als je diepgang en inzicht wil krijgen dan kan ik Wieteke echt aanraden. Met Wieteke heb je zo een goed gesprek door haar open, warme en toegankelijke benadering.
Nico Jonker - loopbaancoach en personal coach